Brieven aan Nijmegen

‘Beste Nijmegenaar, 

Hoe gaat het met je? Hou je het een beetje vol met al die maatregelen? En spreek je nog genoeg mensen, nu we allemaal afstand van elkaar moeten houden?’

Bij Expoplu zijn we nieuwsgierig naar wat mensen beweegt. Daarbij zoeken we altijd naar een zekere veelstemmigheid. Maar waar vind je al die verschillende stemmen als je zoveel mogelijk binnen moet blijven?

Daarom is deze brief voor jou! Wie ben jij? Wat leeft er bij jou? Hoe ga je om met deze lastige tijden? Wat mis je en wat geeft je hoop? Je kunt ons terug schrijven via brievenaannijmegen@expoplu.nl. Natuurlijk beantwoorden we dan je brief. 

Lees meer
Expoplu 2020: A Change of Production

A Change of Production is de titel van het jaarprogramma van Expoplu, waarin de totstandkoming en logistiek van kunstproductie centraal staan en er gekeken wordt naar hoe nieuwe vormen van productie ontwikkeld kunnen worden. Door het Covid-19-virus worden we nu gedwongen om in lijn met ons jaarplan opnieuw te kijken naar onze programmering, omdat we voorlopig geen fysieke tentoonstellingen of evenementen kunnen organiseren.

We gaan de uitdaging aan! Om te zorgen dat we ons online net zo goed kunnen presenteren als offline in de tentoonstellingsruimte. En om ervoor te zorgen dat we ook in deze tijden hedendaagse kunst naar je toe kunnen brengen.

Wij hebben hier veel plannen voor, en zijn hard aan het werk om dit mogelijk te maken. Tot die tijd kun je in ieder geval op onze website genieten van het werk van Thijs Linssen, Eternal Sunshine. In stressvolle tijden is het kijken naar kunst én het kijken naar de zon van groot belang voor onze gemoedsrust en gezondheid!

Lees meer